Το 2009 δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα μας, με την ονομασία Zero Zero τότε, και με μοναδικό σκοπό την υψηλή ποιότητα καφέ. Γρήγορα η Πάτρα αγκάλιασε την προσπάθειά μας, αναγνωρίζοντας σε εμάς αυτό που αρχικά είχαμε οραματιστεί, την προσφορά καλού και ποιοτικού καφέ. Αυτό μας έδωσε και το κουράγιο να συνεχίσουμε, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας, χωρίς ποτέ να χάνουμε το κύριο συστατικό που μας χαρακτηρίζει, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Παράλληλα, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος της Πάτρας, μας οδήγησε στην δημιουργία νέων καταστημάτων, με την ονομασία D’ESPRESSO πλέον, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.

Συνεχίζοντας, είναι δεδομένο πως όλα τα παραπάνω δεν μας εφησυχάζουν. Αντιθέτως, μας γεμίζουν ευθύνη και μας δημιουργούν μία αίσθηση συνεχούς αναζήτησης, για την ακόμη αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση σας. Στα πλαίσια αυτά δεν διστάζουμε να ακολουθήσουμε την μέθοδο του franchising, αφού με τον τρόπο αυτό καλύπτουμε την ζήτηση για τα προϊόντα μας σε ακόμη περισσότερες περιοχές, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις όσων έχουν γνωρίσει τα καταστήματα D’ESPRESSO. Μοναδικό προαπαιτούμενο για ένα νέο κατάστημα της αλυσίδας μας, είναι η αυστηρή τήρηση του προτύπου λειτουργίας των καταστημάτων D’ESPRESSO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  να απολαμβάνουν οι πελάτες μας την ίδια ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε οποιοδήποτε κατάστημα βρεθούν.

Ολοκληρώνοντας, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε.. και είμαστε σίγουροι ότι θα επιβεβαιώσετε μόνοι σας την ποιότητα D’ESPRESSO.